Në bankat shkollore nuk ka kyçje të energjisë për secilin fëmijë

Në bankat shkollore nuk ka nevojë për kyçje së energjisë, mësimdhënia nuk është projektuar të zhvillohet fare me kompjuter ose tabletë. Tekstet shkollore po digjitalizohen, jo i gjithë mësimi . Në klasë, më e rëndësishme është ndërveprimi midis mësimdhënësit dhe nxënësve, dhe mësimi do të zhvillohet në të njëjtën mënyrë si më parë. Teknologjia TI do të jetë shtesë ndihmëse vetëm në situata kur e kërkojnë temat mësimore.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.