Një kompjuter pa qasje në internet nuk mund të përdoret për qëllime edukative

Për përdorimin e tekstit shkollor nuk është i nevojshëm interneti. Teksti shkollor shkarkohet në pajisje vetëm një herë dhe mbetet derisa përdoruesi ta heq atë. Përmbajtja multimediale që do të jetë pjesë integrale e teksteve shkollore digjitale do të jenë gjithashtu të arritshme edhe kur pajisja nuk është e lidhur në internet. Interneti do të jetë i nevojshëm kur tema e një teme të veçantë kërkon hulumtim, shqyrtim të përmbajtjes tjetër multimediale, etj. dhe jemi të bindur se të gjithë do të kenë mundësinë të përdorin internetin për raste të tilla, qoftë në klasë ose në shtëpi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.