Etika e feve të mbetet lëndë zgjedhore

Në asnjë moment nuk flitet për "anulim" ose "shtim" të lëndëve specifike në pjesën e lëndëve zgjedhore. Përkundrazi, hapet mundësia për krijimin e listave të lëndëve zgjedhore sipas interesimit të nxënësve , si dhe sipas krijimtarisë së mësimdhënësve ,për të krijuar dhe ofruar lëndë interesante për nxënës. E vetmja gjë që ndryshon është imponimi i detyruar dhe tendencioz i disa lëndëve të caktuara për nxënësit vetëm se thjesht për të mbushur fondin e orëve të një mësimdhënësi të caktuar ose më thjeshtë, pa shumë përpjekje shkolla të organizojë mësimdhënien, edhe nëse nuk është interesante dhe e dobishme për nxënësit.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.