Fëmijët nuk do të mbajnë në mendë dhe do ta kenë më të vështirë të mësojnë nga librat digjitalë

Kryesisht, fëmijët do të mësojnë në shkollë, në komunikim të drejtpërdrejtë me mësimdhënësit, do të përdorin tekstet shkollore për kërkim të shpejtë, rikujtim dhe disponim të materialit në formatin e duhur siç janë prezantimet dhe përmbajtjet e tjera multimediale. Përveç kësaj, nxënësit do të vazhdojnë të përdorin materiale të shtypura në orë të mësimit , për të shkruar dhe për të mësuar nga ajo që është shkruar.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.