Fëmijët duhet të kthehen në bankat shkollore dhe me libra.

Mënyra më e mirë absolute për të mësuar është në bankat shkollore dhe digjitalizimi nuk ka aspak qëllim të zëvendësojë mësimin në shkollë me mësimin në internet. Përkundrazi, MASH-i është e angazhuar për kthimin e fëmijëve në shkollë sa më shpejt që të jetë e mundur, po a të lejojë atë situata epidemiologjike. Manipulimi i plotë është që tekstet digjitale të futen me qëllim që të vazhdojë mësimi me internet. Nxënësit do të kthehen në bankat e tyre ku ata i përkasin. Reforma është strukturuar në mënyrë të tillë që të mund të zbatohet në shkolla, me fond më të madh të orëve , aktivitete jashtëshkollore më interesante dhe kohë më kualitative të kaluar në shkollë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.