Të krijohen protokolle për mbajtjen e orëve me prani fizike në kushte pandemie

MASH-i si institucion kompetent është e angazhuar për realizimin e mësimit me prani fizike të nxënësve për atë qëllim tashmë ka përgatitur të gjitha Protokollet që e rregullojnë mësimin me praninë fizike, por ky vendim varet edhe nga situata epidemiologjike në vend, rekomandimet e autoriteteve shëndetësore dhe nivelin e imunizimit dhe krijimin e imunitetit kolektiv të popullatës.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.